Niet lijnen maar gezond eten

Niet lijnen maar gezond eten

ik ben in oktober 2019 begonnen bij Hella om 10 tot 15 kilo kwijt te raken. Door de jaren heen was ik langzaam aan steeds zwaarder geworden en ik had al officieel diabetes type 2, zonder klachten en zonder medicijnen. Maar het ging de verkeerde kant uit en dus moest ik aan de gang! Met een goed voedingsplan en twee keer per week Pilates, yoga én twee keer roeien, is het gelukt om heel geleidelijk aan 16 kilo kwijt te raken! En het mooie is, dat ik nooit het gevoel heb gehad dat ik aan het lijnen ben, maar gewoon een andere manier van eten heb gevonden. Die kan ik vasthouden en daardoor blijf ik op gewicht of zelfs eronder. Er zijn dingen die ik bewust niet meer eet en ik heb geen zin meer in alcohol terwijl ik gewend was om elke dag te drinken. Het kost vrij weinig moeite om gewoon op deze manier door te gaan. Mijn hele manier van eten, drinken en bewegen is veranderd en ik voel me er prima bij! Hella heeft me op haar eigen rustige, vakkundig manier begeleid, en zo kun je het voor elkaar krijgen. Ze is echt een aanrader! A.

juni 29, 2020

Workshop Vitamines

Workshop Vitamines

Een leuke, leerzame en interactieve workshop gevolgd over enkel vitaminen. Wat valt daar veel over te vertellen en te leren. Zeker omdat ik vegetarisch eet is het puzzelen om alle hoeveelheden aan vitamines binnen te krijgen. Deze workshop heeft zeker weer wat inzicht gegeven om dat voor elkaar te krijgen. Een aanrader voor iedereen die bewuster wil eten. Dank je Hella.

mei 1, 2019

Handige tips

Handige tips

Hella is deskundig en heeft handige tips om ervoor te zorgen dat ik 's avonds niet ga snaaien en de snoepkast leeg eet.

Ze zegt dat je niet aan het lijnen bent maar gezondere levensstijl aan het aanleren bent. En dat is zo. Ik ben nu een jaar verder en intussen eet ik het pak koek niet meer helemaal leeg of die zak chips. Ik heb geleerd om af en toe wat lekkers te nemen, er van te genieten zonder alles te eten wat los en vast zit en daarna er weer van te balen omdat ik teveel heb gesnoept. Ik heb een menu gekregen waarbij ik geen honger heb, gewoon eet en ook gewoon een koekje, snoepje en wijntje kan nemen. Ik ben gewicht verloren en centimeters kwijt geraakt, hoe fijn is dat!

mei 1, 2019

Yvonne

Yvonne

Mijn  naam is Yvonne.

Ik ben vorig jaar augustus begonnen bij Hella. Eerst een gesprek gehad wat mijn valkuilen zijn. Daarna een schema gemaakt van mijn eetpatroon, wekelijks wegen en een praatje en inmiddels al ruim 15 kilo kwijt. Ik ben dus heel tevreden !!! Op naar de volgende 15!

mei 1, 2019